VOORPRET
Voor-voorafje: Turks brood
€5,25
Met kruidenboter, knoflooksaus en fustingdip (2 á 3 pers) .
Rundercarpaccio
€10,00
Met parmezaanse kaas, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en basilicumdressing.
Vispalet
€12,00
Gerookte zalm en paling op een gemengde salade met een klein garnalencocktailtje.
Pulled chicken Caesar salad
€9,00
Romaine sla, pulled chicken, spekjes, cherrytomaatjes, Parmezaanse kaas en croutons.
Fata morgana
€4,75
Goed gevulde, pittige tomatensoep.
Franse uiensoep
€4,75
Met kaas stokbroodje.
Gebakken champignons
€7,50
In kruiden-knoflooksaus, met stokbrood.
Mosselpotje
€9,00
Gebakken mosselen in kruiden-knoflooksaus, gegratineerd met kaas, met stokbrood.
Crispy ribfingers
€8,50
krokante ribfingers (vlees tussen de botten van de spareribs) met knoflooksaus en chilisaus.
Gamba la Bamba
€9,25
Gamba's met lente ui, taugé en licht pittige roomsaus, met stokbrood.
Tapasplank deluxe (2 pers.)
€21,50
Een plank met carpaccio, serranoham-rolletjes, garnalencocktailtje, crispy ribfingers,
gebakken champignons, chickenwings en gamba la bamba.
gebakken champignons, chickenwings en gamba la bamba.
Al onze voorgerechten worden daar waar het gepast is geserveerd met stokbrood.