Spaar gratis mee voor korting!

MET ONZE VASTE GASTEN PAS

Komt u al regelmatig bij de Fusting, of is uw bezoek zo erg bevallen dat u dit van plan bent? Dan is de vaste gasten pas iets voor u! Met deze pas spaart u gratis voor korting bij ieder bezoek. U spaart doormiddel van punten op de pas door voor leuke kortingen op uw volgende bezoek. Bij ieder bezoek aan Eetcafé de Fusting krijgt u punten op de pas. Iedere euro die u besteedt tijdens uw bezoek aan ons staat voor 1 punt op de vaste gasten pas. Bij het afrekenen kunt u uw pas afgeven aan een van onze collega's, die vervolgens de punten aanvult op uw pas! 

Super gemakkelijk!

MAAR HOE WERKT ONZE
VASTE GASTEN PAS?

Bij 250 punten krijgt u €7,50 korting bij uw volgende bezoek indien u ervoor kiest om deze in te wisselen. Er zit geen maximum aantal punten op de pas, dus u kunt bijv. ook doorsparen tot 1000 punten; wat dan weer zorgt voor €30,- korting op uw volgende bezoek! U kunt uw punten ten alle tijden controleren door hieronder te klikken!

Altijd en overal op de hoogte

CONTROLEER HIER UW PUNTEN!

Op de achterkant van uw vaste gasten pas kunt u een nummer vinden. De laatste 6 cijfers van dit nummer zijn nodig om uw saldo te controleren! Dit nummer vult u hieronder in, waarna u uw saldo kunt bekijken. 

Heeft u al een vaste gasten pas?

DAN KUNT U DEZE INRUILEN!

Onze vaste gasten pas is natuurlijk al een tijd in gebruik. Wij zijn echter recentelijk overgestapt op een vernieuwde versie hiervan! Dit betekend dat de groene vaste gasten passen, die voorheen gebruikt worden, ingeruild worden voor een nieuwe pas! Dit kunt u gemakkelijk doen bij uw eerstvolgende bezoek aan Eetcafé de Fusting. De eerste 200 mensen die hun oude pas inruilen, krijgen zelfs een leuke kortingscoupon van 25% op onze lunchkaart!