Reserveren bij Eetcafé de Fusting

HOE KUNT U DAT HET BESTE DOEN?

Zoals u hieronder ziet, kunt u een reservering plaatsen via onderstaand formulier! Door alle vakken in te vullen hebben wij genoeg informatie om u te verwelkomen in ons restaurant. Mocht u op korte termijn willen reserveren, denk bijv. aan dezelfde avond, kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over een eventueel etentje bij ons? Ook dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen! Wij raden u wel aan om buiten de spits te bellen, dit zodat wij alle tijd hebben om u te woord te staan. 

LET OP:Wanneer u voor vandaag wilt reserveren kunt u het beste bellen. Vooral na 16:30; want dan zijn we open en zien we de reservering niet direct. Een reservering via de site of mail is pas definitief wanneer u een bevestiging heeft.


Komt u met een grote groep?

Dan kunt u het beste uw reservering via de telefoon doorgeven! Om er zeker voor te zijn dat wij kritische informatie als de juiste datum en groepsgrootte goed hebben, kunnen wij dit niet via dit formulier aannemen. Ons telefoonnummer kunt u onderaan de pagina vinden onder "contact"