Voorpret
Koude voorgerechten |
|
Voor-voorafje: Turks brood | € 4,50 |
met kruidenboter, knoflooksaus en fustingdip (2 pers) | |
Rundercarpaccio | € 8,75 |
Met parmezaanse kaas, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en basilicumdressing. |
Soepen |
|
Fata morgana | € 4,50 |
Goed gevulde, pittige tomatensoep | |
Franse uiensoep | € 4,50 |
Met kaas stokbroodje |
Warme voorgerechten |
|
Gebakken champignons | € 7,25 |
In kruiden-knoflooksaus, met stokbrood | |
Mosselpotje | € 8,00 |
Gebakken mosselen in kruiden-knoflooksaus, gegratineerd met kaas, met stokbrood. | |
Crispy ribfingers | € 7,50 |
krokante ribfingers (vlees tussen de botten van de spareribs) met knoflooksaus en chilisaus. | |
Gamba la Bamba | € 8,75 |
Gamba's met lente ui, taugé en licht pittige roomsaus, met stokbrood. |
Al onze voorgerechten worden daar waar het gepast is geserveerd met stokbrood.
Wijzigingen en typefouten voorbehouden