Kerst bij Eetcafé de Fusting

HOE GAAT DAT MET DE KERSTDAGEN?

Met de huidige maatregelen, en ons sterke onderbuik gevoel dat dit niet zal veranderen voor de kerstdagen, hebben wij besloten om ALLEEN afhalen mogelijk te maken met kerst! De mensen die al een plek gereserveerd hebben, zullen (of hebben dit al gehad) een annulering via de telefoon van ons krijgen. 

Geef uw bestelling door vóór 10 december !

VOOR DE MENSEN DIE AL GERESERVEERD HADDEN

Wij vinden het natuurlijk vreselijk om onze deuren te sluiten voor het kerstdiner. De mensen die al een reservering bij ons hadden voor de 1e of de 2e kerstdag, krijgen daarom als eerst de mogelijkheid om een afhaalbestelling te plaatsen voor kerst! U mag hierbij zelf bepalen welke kerstdag u kiest (indien deze nog vrij is), en hoe laat u dit had willen bestellen (tussen 15.00 en 20.00 kunt u bestellen voor afhaal)

Na 10 december heeft iedereen de kans om een plekje voor afhaal te bemachtigen. U kunt uw bestelling doorgeven via info@defusting.nl, of door te bellen naar 053 430 4321

Hier kunt u uit kiezen !

EEN UITGEBREIDE MENUKAART, ZOALS ALTIJD

Zoals u van ons gewend bent, hebben wij een grote en veelzijdige menukaart; met voor iedereen wat wils! Deze kunt u bekijken door bovenaan op de het menu te klikken. De kaart die wij met kerst hanteren lijkt op onze doorsnee kaart, met een enkele aanpassing i.v.m. met het inpakken voor afhaal!